Beoordelingen van De Chinese Muur Den Haag

Recente recensies van De Chinese Muur Den Haag

5 sterren na 133 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Corona maatregelen werd heel goed in acht genomen en het eten was heerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!! Voor herhaling vatbaar,

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top bij de Chinese muur! Ook de kwaliteit en de betaalbaarheid zijn goed op elkaar afgestemd. Wederom heerlijk gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima bedankt

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Heerlijk en ruime porties.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig en lekkerrrrr

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Zoals het moet zijn. Alles stond klaar om opgehaald te worden. Bij thuiskomst was het eten op juiste temperatuur om op te eten. Eten van prima kwaliteit. Het afhalen onder prima corona-voorschriften. Komen op zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer geweldig heerlijk en goed

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi mag in iets kleinere stukken 😉

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg prettig dat ik online kon bestellen en de service en vriendelijkheid vond ik ook prettig. Tot gauw

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was super het bestellen via website goed. Betalen via ideal vreemd dat er een 0,25 cent transactie kosten worden berekend op zo,n bedrag

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Alles netjes verpakt mooie (papier) tasjes

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met recht beste Chinees uit deze regio!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima in orde keurig op tijd en als verrasing een lekkere fles wijn !

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer zo heerlijk gegeten vanavond , makkelijk bestellen via website , betalen met iDeal , echt het lekkerste Chinees in deze omgeving

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig klaar. De grote doos werd voor mij in de auto gezet. Verder heerlijk gegeten

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke varkensvlees loempia! Ook de standaard gerechten zeer lekker.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig netjes gehoplen, online bestelling. En lekker (veel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere grote loempia's, gerechten zijn goed gevuld.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer heerlijk eten. En ook op tijd klaar. Ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was bij thuis komst (10 min) nog heel warm. Gerechten waren echt super, veel variatie. Je kan hier makkelijk 2 dagen van eten..zoveel was het.. TOP....

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed verpakt en heerlijk! Goed qua smaak hoeveelheid en goed qua temperatuur. Alleen jammer dat nu bij afhalen geen stempeltje meer krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de app besteld, makkelijk, efficiënt en snel. Op tijd klaar en heerlijk om weer eens te eten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd af, goed verpakt en goeie service bij het afhalen

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling on-line heel makkelijk. Bij aankomst stond het gerecht keurig klaar, en al online betaald. Prima. Singapore noodles waren prima, aanrader!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd van corona, was een bestelling thuis per computer plaatsen en gelijk betalen een uitkomst. Tijd van afhalen klopte perfect. Eten was ook zeer smakelijk en ook nog warm. Ga zo door in deze moeilijke tijden.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar. De temperatuur was thuis nog goed, en het eten weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, grote porties, zeer gastvrij en er wordt super goed rekening gehouden met de covid19 maatregelen. Websiteiideaal voor het bestellen en bij het afhalen hoefde ik bijna niet te wachten, Ging echt super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd VERRUKKELIJK!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kantonese rijsttafel was fantastisch en de bestelling was keurig op tijd klaar. Ruime porties ook. We komen zeker terug!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel soepel online bestel- en afhaalproces. Eten komt in ruime porties en is heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van de Chinese Muur is altijd van super kwaliteit en zeer smakelijk, dit was zeker ook weer van toepassing op deze bestelling.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond al klaar toen ik de bestelling kwam ophalen. Helemaal top. :):):):)

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heel gemakkelijk online bestellen en betalen ... je eigen ophaaltijd aanklikken en langs fietsen.... super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Vriendelijk Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling verliep razendsnel en ik kon mijn bestelling binnen de gestelde tijd ophalen! Super!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en weer heerlijk gegeten.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit! Erg smakelijk en heel grote porties.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede, uitgebreide en makkelijk te hanteren online bestelkaart Eten zoals altijd zeer goed Eten stond klaar op de tijd waarvoor we besteld hebben. Alles super

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top. Komen hier al jaren ons eten afhalen. Altijd vriendelijk. Zelfs mocht het bij uitzondering niet kloppen, dan wordt het direct in orde gemaakt. nogmaals goed eten, betaalbaar en uitstekende service

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, gaat erg efficient. Gerechten zijn van uitstekende kwaliteit. Aanrader dus.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Goed verzorgd. De 'kleine maaltijd is perfect qua maat en smaakt zeer goed. De sush's waren ook lekker.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia,s

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

gisteren 2maal cha sieuw fan besteld. Veel vlees en rijst, maar de groente was er helemaal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer zo als vroeger toen ik daar eigenlijk te vaak kwam tong strelend vers en nog eens vers klaar gemaakt Ga zo door ik moet weer vaker komen eten hahahah

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De hele groep mensen was blij met de kwaliteit van dit eten. Prima ingepakt, heerlijk bereid.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede porties, alles uitstekend geregeld, meer saus bij koe loe Kai zou wel mogen. Die heerlijke balletjes zijn juist lekker met veel zoetzure saus. Top dat saus apart zit en niet er al overheen. Dus lang krokant. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed,altijd heerlijk. Goede en super vriendelijke service

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd van goede kwaliteit en stond op tijd klaar (online besteld)

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede service en lekker eten, bestelling online geplaatst en betaald, bik aankomst hartelijk begroet, i.v.m. corona eventjes opneennafstand moeten wachten, en vervolgens is mijn bestelling netjes op een tafel gezet en kon ik het meenemen. Kom er altijd met veel plezier of ik nu daar wat eet of dat ik het kom afhalen. Al met al ondanks de aanpassingen is de service met een glimlach het zelfde gebleven.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel. 18:10 besteld en om 18:30 klaar om meegenomen te worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was er goed klaar gemsakt en de smaken waren uitstekend.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en klaar op het moment van afhalen.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelproces ging heel soepel. Afrekenen met iDeal was handig en het eten stond precies op tijd klaar. En het belangrijkste: het was vers en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd heel erg tevreden! Eten is heerlijk, perfecte service en super leuke sfeer (ook al haal je eten alleen op :P)

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is eten was weer prima: vers en smaakvol ! We genieten tekenmale weer enorm hiervan 👍

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant met erg lekker eten! Komen zeker terug.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hele goede service en het eten is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten en het stond al klaar toen we aankwamen. 1 verbeterpuntje: de loempia met kip bevatte welgeteld 5 hele kleine stukjes kip dus was 98% taugé, dat was wel jammer

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is perfect. Als je de bestelling komt afhalen heb al betaald en staat alles al klaar op de afgesproken afhaaltijd. En het wordt geleverd in een papieren tas. Prima!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet met tijdstip van ophalen. Perfect stond precies op tijd gereed. Juiste verpakking voor meenemen in papieren tasje.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het weer heerlijk, precies zoals we gewent zijn, de overgare babi pangang van de vorige keer was heel netjes afgehandeld met een voucher waarvoor we nu weer heerlijk hebben gegeten, Bedankt! En we blijven fan van jullie eten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi systeem om online te bestellen en alles staat klaar op jou gevraagd tijdstip. En het eten is als van ouds altijd gied! Ik zeg doen !

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Website doet wat nodig is, en biedt alle gerechten overzichtelijk aan. Het zijn er wel veel, maar dat is ook leuk. En dan het eten zelf. Heerlijk. Geen 13 uit een dozijn. Smaakvol. En natuurlijk ruim voldoende hoeveelheid, zelfs met 4 pubers erbij.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De nieuwe bestel pagina is erg handig, bestellen via de telefoon gaf toch wel eens wat problemen. Nu kun je ook online betalen via iDEAL. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren klant bij jullie. Wij komen uit Delft om bij jullie het lekker eten te halen. Wij hadden het eten om 6 uur besteld en het stond klaar. Goede service

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk eten. Het stond op tijd klaar om afgehaald te worden. Fijn dat je daar op rekenen kunt. Goed als alternatief voor het komen eten in het restaurant.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het deze keer minder De kroekoep was donkerder en droger En weet niet of jullie iets veranderd hebben met de ingrediënten van de pinda saus maar wij vonden het niet lekker.. Hadden gewoon kipsate Voor het eerst een aantekwning

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice en het eten is van topkwaliteit, normaal eten wij in het restaurant maar nu halen wij af, hier kan geen ander tegenop!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb zelden zo'n goede overzichtelijke en gebruikersvriendelijkewebsite gezien. De prijzen van het eten zijn goed en het eten zelf is voortreffelijk. De afhaaltijd was ook goed en de service is geweldig

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wil wéér mijn complimenten geven zowel als voor de top services en natuurlijk hebben fantastisch gegeten! Bedankt voor de goede services en tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima verzorgt kreeg fles wijn en bestelling werd netje buiten afgelverd

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan we hier eten en is het heerlijk, nu afgehaald en dat is net zo lekker als daar eten. Top gedaan

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging heel makkelijk op de site. Het eten was weer perfect!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vers & lekker!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bestellen via de site is gemakkelijk en snel. Erg tevreden.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele fijne veilige ontvangst en daarna heerlijk gegeten. Bedankt en tot ziens.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima via website ingevoerd, netjes op tijd klaar, echter iets anders qua hoeveelheid. Normaal kreeg je meer saus, zat nu in het doosje wat de hoeveelheid verminderde. Koe loe juk iets te doorgebakken, jammer, de rest was zoals gewend heerlijk.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en wat betreft de maatregelen die ze nemen is dat meer dan goed voor hun medewerkers en hun klanten. Top geregeld met het online bestellen. Ik kon het binnen een minuut mee nemen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig om je bestelling thuis te doen. Af te rekenen en het eten af te halen. Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes op het afgesproken tijdstip klaar.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was goed op temperatuur en de porties waren ruim voldoende. Personeel is zoals altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk via internet zo ook het betalen en toen we aan kwamen stond het klaar. Zo snel was het nog nooit. Alles smaakte ook beter dan wanneer we anders afhaalde.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik, heb heerlijk gegeten, het was goed op themperatuur en het was bijzonder smakelijk. Hartelijk dank.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker. Alles stond klaar helemaal goed

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van de Chinese Muur heeft mij nog nooit teleurgesteld. Daarnaast werken in dit restaurant buitengewoon beleefde mensen. Deze twee factoren maken dat ik het telkenmale de moeite waard vind om vanuit Leidschendam de reis voor het afhaaleten te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vriendelijk personeel, Sate had pittiger gemogen maar de sambal bracht uitkomst :)

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar, heel correcte manier van afleveren en uiteraard was het weer heerlijk

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen deze keer. Netjes verpakt en keurig op tijd. Ik kijk ernaar uit dat deze prachtige zaak weer open mag gaan.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en snelle service,

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en uitstekend geregeld. En natuurlijk heerlijk eten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich werkt dit goed, maar heb wel de indruk dat de gerechten niet zo warm waren als anders. Daarnaast kan je beter telefonisch bestellen en achteraf pinnen; dat scheelt weer € 0,25.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en vervolgens ophalen ging heel makkelijk en vlot. Vriendelijke ontvangst bij ophalen en de kwaliteit van het eten was als vanouds zeer goed!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging goed. Toen ik aankwam stond het eten al klaar. Het was nog warm en hebben heerlijk gegeten!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Helaas storing in het online-bestellen. Adequaat opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goede kwaliteit en alles lekker warm goed verpakt meegekregen. We hebben heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedereen heeft een mondkapje binnen, je bevestigd je maaltijd binnen en dan wacht je buiten en het word netjes en op afstand gebracht in een papieren tasje. Ik ben heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling op de website verliep vlekkeloos. Goede service en heerlijk eten. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar had nasi en bami zonder prei besteld en jawel hoor gewoon weer prei er in beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en precies op de afgesproken tijd kunnen afhalen. Jammer dat er voor een papieren zak 10 eurocent is gerekend (hoort alleen betaald te worden voor plastic) en voor een IDEAL betaling 0,25 eurocent. Voelt niet fijn.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker, kwaliteit uitstekend zoals altijd in het restaurant. De verpakking in de to-go bakjes zou prima zijn als er minder saus bij zit. Dit knoeit gauw (anders de saus er apart bij) en eenpersoonsmaaltijden liever in aparte pakketjes en geen papier om het geheel. (Wegens het virus). Mag wel in één plastic tasje. mvg

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! De porties waren heel ruim en de ingrediënten vers en heerlijk van smaak! Echt een aanrader, wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen hier al jaren. prima kwaliteit.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel goed verpakt en warm

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Op tijd geleverd. Royale portie

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn online besteld en stond netjes klaar. Rijsttafel 2 personen. Erg veel maar heerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld bestelling keurig klaar en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Ook afhalen is heerlijk. Normaal altijd daar eten...is gezellig en lekker. Nu afhalen ook goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en zoals altijd prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld zo, gelijk afhalen zonder te wachten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Je kan zelf de tijd voor afhalen kiezen. Bij het afhalen wordt er goed gecontroleerd of je de juiste bestelling krijgt en er wordt heel goed rekening gehouden met de regels voor COVID19. Geweldig!