Beoordelingen van De Chinese Muur Den Haag

Recente recensies van De Chinese Muur Den Haag

5 sterren na 320 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Top.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en uitstekende service

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was zeer goed had afspraak om 1730 na 5 minuten stond alles klaar netjes afgehandeld door personeel super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd kunnen afhalen. Geen wachttijd. Helemaal blij en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers, warm en krokant. We bestellen hier vaker, maar deze keer was 1 van de lekkerste keren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokante maaltijd loempia's en de krokante spek en de foe Yong hai waren ook geweldig.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top Kwaliteit ! Goede servies !

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en goed qua omvang, kun je twee dagen van eten.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke service! Eten was weer heerlijk! Dank jullie wel!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, bestel eigenlijk altijd teveel. Eten met 4 volwassenen ervan en de dag er na ook.. Heerlijk.. Top

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee gezinnen hebben heerlijk gegeten van de door ons bestelde rijsttafels en hadden, zoals altijd nog over voor een tweede maaltijd. Bestelling goed doorgekomen en op tijd geleverd

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon weer heerlijk en geweldig.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top en goede afhandeling

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Goed eten

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Chinese muur behoort tot een van de beste restaurants. De service en klantvriendelijkheid staan bovenaan. Daarnaast is het bestellen van het eten zeer gemakkelijk en bij het afhalen staat je eten altijd klaar op de afsproken tijd. And last but not least, het eten scoort zowel op kwaliteit als kwantiteit ook nog eens goed. Ik kan het iedereen van harte aanraden om hier je eten te kopen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was Heel smakelijk en wij kregen er een lekkere fles wijn gratis bij!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

WE LOVE THE CHINESE MUUR! Zulke vriendelijke mensen, zulk heerlijk eten! Wij kunnen niet wachten tot we weer in jullie fijne restaurant aan kunnen schuiven. Bedankt voor deze heerlijke gerechten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten ?? .....dat mag je van de chinese muur verwachten !!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd. Lekker en geweldige hulp met het in de auto zetten van het bestelde eten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al jaten klant bij de Chinese Muur, dus gewoon uitstekend, anders was ik na 1 keer nooit meer teruggekomen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van eten en heel goed verzorgt. Goed op temperatuur bij thuiskomst.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Corona maatregelen keurig in acht genomen, liep uitstekend op tijd. Het eten was goed warm en lekker

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De babipangang was heerlijk, maar de Gado2 niet. De groenten zwommen in de warme saus, jammer. Misschien kunt u de saus apart in een bakje doen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk !! Alles geleverd precies zoals besteld Heerlijk qua smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke soepen en loempia's

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Babi Pangan spek, grote garnalen met roedjaksauce, tomatensoep. Perfect.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd geweldig lekker, klein minpuntje bij deze bestelling dat ik specifiek had gevraagd om geen atjar bij de babi pangang te doen , en dat zat er deze keer wel bij. Alle andere keren ging dat wel goed bij mijn online bestelling. Ondanks dit kleine foutje toch 5 sterren gegeven.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Je kan zelf de tijd voor afhalen kiezen. Bij het afhalen wordt er goed gecontroleerd of je de juiste bestelling krijgt en er wordt heel goed rekening gehouden met de regels voor COVID19. Geweldig!👏👏

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke!👍👍

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top !

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel gevarieerde gerechten van goede smaak. Alleen de loempia was niet krokant zoals deze hoort te zijn. Kan komen door de lange afstand (20 min.) tot nuttiging....

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service en kwalitatief eten in grote porties. Rond een uur of 17 besteld en aangegeven om rond 17.45 het eten op te halen. Ik werd bij aankomst vriendelijk geholpen en kreeg binnen enkele ogenblikken mijn eten mee. Ik zou iedereen aanraden om hier je eten af te halen en kan stiekem niet wachten om binnen te eten. Het restaurant is namelijk fraai aangekleed van binnen en oogt gezellig.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten, heel smakelijk,de beste chineese restaurante

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en prima geregeld.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Alleen wel weinig suas bij de babi panggang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

the best in Chinatown

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, genoeg en goed op temperatuur. Dank jullie wel. Bediening is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echte Indonesische gerecht!! Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden o.a. mini-loempiaatjes en spareribs. Het was weer heel erg lekker!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer. De zeebaars is bij ons favoriet. Maar eigenlijk alles is lekker!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechten die wij besteld hadden waren heerlijk. De bestelling stond op tijd klaar. Wij hebben genoten van het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is de kwaliteit van het bestelde eten zeer goed. Bij de Nasi Goreng echter waren de stukken gesneden prei wel erg.groot. Vroeger kreeg je als je boven een bepaald bedrag een bestelling had geplaatst, gratis stukken kroepoek mee. Iets om weer in te voeren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd klaar en keurig verpakt en ook goede temperatuur. Zeervriendelijk personeel ook. Toppertjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd heerlijk eten gastvrijheid jullie zijn top 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Ook kregen we er als verrassing nog iets extra’s bij. Super, en ook nog heerlijk gegeten. Top, we komen zeker nog een keer terug.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service en het eten was ook top! Kortom voor herhaling vatbaar

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd goed. Lekker gegeten , eten er zelfs een 2e dag van. Maar moeten maar weer snel open, dan kunnen we weer een tafel reserveren Ga zo door, komen weer betere tijden. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was al klaar toen ik aankwam Ik hoefde niet te wachten

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, en stong klasr op het afgesproken tijdstip Ruim voldoende qua hoeveelheid!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zoveel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde was op de afgesproken tijd klaar. Het eten was fantastisch. Goed warm. Zeker een aanrader. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten erg goed én de beste vegetarische loempia!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima lekker gegeten Bedankt

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten: super van smaak en veel, prima prijs - kwaliteit verhouding. Ik ken geen betere chinees in Den Haag en omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer goed en lekker.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten en erg vriendelijk geholpen

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is zeer goed. Het eten is beslist niet te duur. De porties zijn royaal. Mijn familie en ik zijn vaste klant

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader plotseling lekkerder als voorheen

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel goede sevice. 5 sterren

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer echt heerlijk. Dankzij het online bestellen staat het precies op tijd klaar om af te halen. Wij wonen vlakbij dus is het eten ook nog heel goed warm. Jammer dat de Chinese Muur ivm de Corona maatregelen nog steeds niet open mag, maar ik vind het bestellen en afhalen een prima alternatief.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip cashewnoten en vegetarische rijst.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service. Voor het eerst online de bestelling gedaan. Andere keren even wachten na de betelling bij de open haard met zakje kroepoek. Volledig corona proof. Zeer goed geregeld en de kwaliteit van het eten is fantastisch. Het is het waard om er even voor om te rijden. Nog geen kind aan huis... maar kom er regelmatig

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl 2x, erg lekker!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling voor Chinese New Year. Op tijd klaar, goed ingepakt en thuis heerlijk gegeten . Vooral de nasi met groenten en grote garnalen een aanrader!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk heerlijk .

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

GEWELDIG, SMAAKT ZEER GOED, SERVICE DIKKE 10

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en we hebben heerlijk gegeten

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk zoals gewoonlijk! Alleen een opmerking, de papieren zak was nat geworden aan de onderkant en schuurde open! Beter is een plastic tas! Nu viel er wat van het eten op de grond. Dat was een beetje jammer.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk. Goed op temperatuur en verzorgd. Was op de afgesproken tijd klaar. Een aan rader.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten weer, stond op de afhaaltijd al klaar. Keurig ingepakt en nog warm toen ik thuis was.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima 👍🏻 goed geregeld met afhalen ((corona)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een Chinese rijsttafel besteld met wat extra loempia's. Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar . Was weer héérlijk . Top restaurant

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker Dit is de enige Chinese restaurant waar we eten halen !!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Vriendelijk personeel. We komen zeker terug

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alleen jammer dat voor 3 gerechten dezelfde zoete rode te papperige saus wordt gebruikt. Op de kip, babi pangang en de groenten

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Heerlijk met het gezin genoten van al het lekkere eten. Dank jullie wel

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De services en producten zijn uitstekend. Als vaste klant ben ik niet anders gewenst, daarom haal ik daar altijd mijn gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk chinees eten afgehaald, zoals ik dat ken vanuit mijn jeugd in de jaren '80. Gewoon lekkere krokante babi pangang. Er had wat mij betreft alleen wel meer rode saus en adjar bij mogen zitten.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb vandaag 14 Januari de Chinese rijsttafel voor 2 pers. besteld en afgehaald. Het was goed verpakt, heerlijk en veel zeker om aan te raden ook voor meer personen!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker en goed... Teveel voor 1 dag, morgen weer chinees🥰🥰

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, goed warm en goed verpakt

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

de bestelling op 30 december gemaakt voor de 31e. werd meteen teruggebeld voor de bevestiging en op 31 december om precies 17 uur stond het eten klaar. Kantonese rijsttafel en een paar vegetarische gerechten. Heerlijk gegeten geen aanmerkingen behalve dat we toch weer over hadden dus 1 januari er nog een keertje heerlijk van gegeten hebben.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel voor 4 personen besteld, kunnen er de hele week nog mee vooruit! Heerlijk

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was als altijd goed

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Altijd goede kwaliteit eten en goede hoeveelheden.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en keurig op tijd klaargezet zodat het nog goed warm was toen we ervan hebben gesmuld aanrader is de zeebaarsfilet in hoy sin saus

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 10+ meer dan genoeg het was gewoon over de Top zo goed en lekker vers en goede service

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen maar top!!!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk eten, en het stond al klaar. Lekker genoten

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd besteld en stond precies op de afgesproken tijd klaar. Prima gegeten

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Ik vroeg speciale dingen en kreeg deze ook erbij!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, ondanks niet geleverde saté netjes geld terug gestort.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel besteld, stond op tijd klaar en was weer over heerlijk. Goede aanrader tot een volgende keer

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een fijne zaak lief personeel goed eten voor halen en daar eten raad het iedereen aan die van chinees eten hout

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bediening en vriendelijke mensen kwaliteit eten een dikke 10 ook altijd genieten in het restaurant als je daar ben

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorbestelling. Voorheen hier vaak gegeten en altijd goed. Eerste keer besteld voor 2e kerstdag. Keurig gebeld ter bevestiging. Eten is nog afwachten, maar verwacht goede kwaliteit zoals altijd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en meer dan voldoende voor 4 personen

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de Chinese rijsttafel Chinese Muur speciaal voor 6 personen. Het heeft heerlijk gesmaakt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed en vers eten. Rijsttafel voor 4 pers was echt super veel en veel keus. Was heerlijk

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar en was nog heet genoeg om thuis op te eten. De smaken waren heerlijk. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond volgens afspraak klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super ga zo door!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig en heerlijk! Keurige nette behandeling

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten zoals altijd. Vriendelijke personeel en goede service!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al jaren klant bij de Chinese Muur. Nu met on line bestellen was alles weer uitstekend geregeld. Kwam op de afgesproken tijd aan en alles stond klaar. Dus dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond keurig klaar. Eten was heerlijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, grote porties en de beste chinees in Den Haag en omgeving. Bediening vriendelijk, snel en attent

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, bestellen ging gemakkelijk en toen ik op de afgesproken tijd er was, stond het eten al helemaal klaar. Het was nog warm toen ik thuiskwam en compleet. dus een aanrader.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien een idee om bij online bestellen, dat je ook een datum kunt inboeken. nu alleen de tijd. En ook mist ik het geplofte eitje bij de bami of nasi met ham, nu is het een zwart gebakken ei en wat vlees en jus.Vaak te veel jus. Voor de rest is alles Top!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, goed eten en veel... Altijd veel! En een kwaliteit waar je je vingers letterlijk bij aflikt. Jammieeee!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zoals vanouds, prima in orde! Toen ik, precies op de afgesproken tijd, het bestelde op kwam halen stond de tas al op het buffet. Bij thuiskomst was het eten bijna koud --> toch minder lekker als gewoonlijk. Het lijkt me ook knap lastig om in de drukte van de corona bestellingen, alles niet té vroeg of té laat klaar te hebben staan. Tip: extra inpakken met aluminiumfolie om alles warmer thuis op tafel te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker eten. Stond netjes klaar op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld! Het was op tijd klaar En het smaakte echt heel lekker. Ik hoop dat we weer gauw in het restaurant kunnen eten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede prijs-kwaliteit verhouding en genoeg voor twee dagen eten. Wij komen zeker nog een keer terug!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en erg veel. W hadden een menu voor 6 personen, maar hier kunnen we bijna 2x van eten met z'n 6-en. Het stond al klaar voor afhalen, dus erg goede service.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, afhalen ging goed. Saus mag iets meer zijn

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald maar duurde erg lang voordat we eten kregen. Mensen die los binnen kwamen gingen veel eerder weg mét eten. Zeker een half uur moeten wachten. Eten was net als altijd prima

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In verband met brand in de keuken bij Golden House zijn we af gaan halen bij De Chinese Muur. Echt een aanrader. Fijn ook dat je kan wachten bij het open haard.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en gevarieerd. Porties zijn alleen wel érg groot... Met de Indische rijsttafel voor 1 persoon konden 3 personen toe, en nog was er over. Dat is jammer. Maak die porties toch eens wat kleiner! Verder niets dan lof!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vers

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit; royale porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en gevarieerd! Iets meer vegetarische keus zou fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Goede smaak en ruim voldoende eten!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In één woord: HEERLIJK!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk goed gevulde loempia's. Lag netjes op het afgesproken tijdstip klaar .

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde maaltijd wasbeer uitstekend verzorgd. Teven smaakte het geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, aanrader

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima spek en nasie goreng

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, keurig op tijd en heerlijk. Was wat aan de hete kant. Volgende keer moet ik wat minder hete garnalen bestellen. Wat is jullie advies hierin. Tip: bezorgen van jullie maaltijden zou een gat in de markt zijn. Zeker in deze tijd. Jullie maaltijden zijn heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten ,altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het eten niet zo goed als wij gewend zijn van u Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service, absoluut een top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik online besteld heb en afgehaald. Makkelijk en keurig afgehandeld.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van dit restaurant is altijd erg lekker en niet te zout. Het personeel van dit restaurant is altijd beleefd en respectvol. Dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt zodat het nog goed warm was bij thuiskomst.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was zoals gebruikelijk weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uistekend gegeten en meer dan voldoende

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was helemaal prima

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker. De sushi ook, alleen weinig sojasaus voor 13 stuks sushi.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was uitstekend! Alles was prima in het restaurant geregeld. Alleen jammer dat de Bami Rames allemaal in één bak zat en niet alle ingrediënten apart, zoals vroeger het geval was. Kreeg ook de indruk dat de hoeveelheid minder was en de pindasaus op de saté ontbrak.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is op locatie goed geregeld en de kwaliteit van het eten is vanouds goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond klaar toen ik binnenkwam. Was lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Grote porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is altijd vriendelijk en Chinees eten goed. Sushi heeft alleen te veel rijst waardoor vulling bijna niet meer te proeven is. Ik snap het wel gezien de prijs ivm het aantal stukjes sushi, maar betaal liever iets meer voor minder rijst. Vandaar de 4 sterren-beoordeling i.p.v. 5. Los hiervan kom ik en mijn gezin graag bij jullie ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig weer, heerlijk gegeten en een fles wijn van het huis. Klasse.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten . Goede temperatuur . Heerlijk gegeten !

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona maatregelen werd heel goed in acht genomen en het eten was heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!! Voor herhaling vatbaar,

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top bij de Chinese muur! Ook de kwaliteit en de betaalbaarheid zijn goed op elkaar afgestemd. Wederom heerlijk gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima bedankt

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Heerlijk en ruime porties.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig en lekkerrrrr

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Zoals het moet zijn. Alles stond klaar om opgehaald te worden. Bij thuiskomst was het eten op juiste temperatuur om op te eten. Eten van prima kwaliteit. Het afhalen onder prima corona-voorschriften. Komen op zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer geweldig heerlijk en goed

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi mag in iets kleinere stukken 😉

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg prettig dat ik online kon bestellen en de service en vriendelijkheid vond ik ook prettig. Tot gauw

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was super het bestellen via website goed. Betalen via ideal vreemd dat er een 0,25 cent transactie kosten worden berekend op zo,n bedrag

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Alles netjes verpakt mooie (papier) tasjes

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met recht beste Chinees uit deze regio!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima in orde keurig op tijd en als verrasing een lekkere fles wijn !

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer zo heerlijk gegeten vanavond , makkelijk bestellen via website , betalen met iDeal , echt het lekkerste Chinees in deze omgeving

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig klaar. De grote doos werd voor mij in de auto gezet. Verder heerlijk gegeten

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijke varkensvlees loempia! Ook de standaard gerechten zeer lekker.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig netjes gehoplen, online bestelling. En lekker (veel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere grote loempia's, gerechten zijn goed gevuld.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer heerlijk eten. En ook op tijd klaar. Ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was bij thuis komst (10 min) nog heel warm. Gerechten waren echt super, veel variatie. Je kan hier makkelijk 2 dagen van eten..zoveel was het.. TOP....

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed verpakt en heerlijk! Goed qua smaak hoeveelheid en goed qua temperatuur. Alleen jammer dat nu bij afhalen geen stempeltje meer krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de app besteld, makkelijk, efficiënt en snel. Op tijd klaar en heerlijk om weer eens te eten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd af, goed verpakt en goeie service bij het afhalen

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling on-line heel makkelijk. Bij aankomst stond het gerecht keurig klaar, en al online betaald. Prima. Singapore noodles waren prima, aanrader!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd van corona, was een bestelling thuis per computer plaatsen en gelijk betalen een uitkomst. Tijd van afhalen klopte perfect. Eten was ook zeer smakelijk en ook nog warm. Ga zo door in deze moeilijke tijden.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar. De temperatuur was thuis nog goed, en het eten weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, grote porties, zeer gastvrij en er wordt super goed rekening gehouden met de covid19 maatregelen. Websiteiideaal voor het bestellen en bij het afhalen hoefde ik bijna niet te wachten, Ging echt super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd VERRUKKELIJK!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kantonese rijsttafel was fantastisch en de bestelling was keurig op tijd klaar. Ruime porties ook. We komen zeker terug!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel soepel online bestel- en afhaalproces. Eten komt in ruime porties en is heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van de Chinese Muur is altijd van super kwaliteit en zeer smakelijk, dit was zeker ook weer van toepassing op deze bestelling.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond al klaar toen ik de bestelling kwam ophalen. Helemaal top. :):):):)

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heel gemakkelijk online bestellen en betalen ... je eigen ophaaltijd aanklikken en langs fietsen.... super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Vriendelijk Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling verliep razendsnel en ik kon mijn bestelling binnen de gestelde tijd ophalen! Super!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en weer heerlijk gegeten.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit! Erg smakelijk en heel grote porties.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede, uitgebreide en makkelijk te hanteren online bestelkaart Eten zoals altijd zeer goed Eten stond klaar op de tijd waarvoor we besteld hebben. Alles super

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top. Komen hier al jaren ons eten afhalen. Altijd vriendelijk. Zelfs mocht het bij uitzondering niet kloppen, dan wordt het direct in orde gemaakt. nogmaals goed eten, betaalbaar en uitstekende service

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, gaat erg efficient. Gerechten zijn van uitstekende kwaliteit. Aanrader dus.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Goed verzorgd. De 'kleine maaltijd is perfect qua maat en smaakt zeer goed. De sush's waren ook lekker.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia,s

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

gisteren 2maal cha sieuw fan besteld. Veel vlees en rijst, maar de groente was er helemaal niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer zo als vroeger toen ik daar eigenlijk te vaak kwam tong strelend vers en nog eens vers klaar gemaakt Ga zo door ik moet weer vaker komen eten hahahah

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De hele groep mensen was blij met de kwaliteit van dit eten. Prima ingepakt, heerlijk bereid.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede porties, alles uitstekend geregeld, meer saus bij koe loe Kai zou wel mogen. Die heerlijke balletjes zijn juist lekker met veel zoetzure saus. Top dat saus apart zit en niet er al overheen. Dus lang krokant. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed,altijd heerlijk. Goede en super vriendelijke service

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd van goede kwaliteit en stond op tijd klaar (online besteld)

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede service en lekker eten, bestelling online geplaatst en betaald, bik aankomst hartelijk begroet, i.v.m. corona eventjes opneennafstand moeten wachten, en vervolgens is mijn bestelling netjes op een tafel gezet en kon ik het meenemen. Kom er altijd met veel plezier of ik nu daar wat eet of dat ik het kom afhalen. Al met al ondanks de aanpassingen is de service met een glimlach het zelfde gebleven.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel. 18:10 besteld en om 18:30 klaar om meegenomen te worden.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was er goed klaar gemsakt en de smaken waren uitstekend.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en klaar op het moment van afhalen.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelproces ging heel soepel. Afrekenen met iDeal was handig en het eten stond precies op tijd klaar. En het belangrijkste: het was vers en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd heel erg tevreden! Eten is heerlijk, perfecte service en super leuke sfeer (ook al haal je eten alleen op :P)

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is eten was weer prima: vers en smaakvol ! We genieten tekenmale weer enorm hiervan 👍

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top restaurant met erg lekker eten! Komen zeker terug.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hele goede service en het eten is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten en het stond al klaar toen we aankwamen. 1 verbeterpuntje: de loempia met kip bevatte welgeteld 5 hele kleine stukjes kip dus was 98% taugé, dat was wel jammer

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is perfect. Als je de bestelling komt afhalen heb al betaald en staat alles al klaar op de afgesproken afhaaltijd. En het wordt geleverd in een papieren tas. Prima!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet met tijdstip van ophalen. Perfect stond precies op tijd gereed. Juiste verpakking voor meenemen in papieren tasje.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het weer heerlijk, precies zoals we gewent zijn, de overgare babi pangang van de vorige keer was heel netjes afgehandeld met een voucher waarvoor we nu weer heerlijk hebben gegeten, Bedankt! En we blijven fan van jullie eten.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi systeem om online te bestellen en alles staat klaar op jou gevraagd tijdstip. En het eten is als van ouds altijd gied! Ik zeg doen !

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Website doet wat nodig is, en biedt alle gerechten overzichtelijk aan. Het zijn er wel veel, maar dat is ook leuk. En dan het eten zelf. Heerlijk. Geen 13 uit een dozijn. Smaakvol. En natuurlijk ruim voldoende hoeveelheid, zelfs met 4 pubers erbij.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De nieuwe bestel pagina is erg handig, bestellen via de telefoon gaf toch wel eens wat problemen. Nu kun je ook online betalen via iDEAL. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn al jaren klant bij jullie. Wij komen uit Delft om bij jullie het lekker eten te halen. Wij hadden het eten om 6 uur besteld en het stond klaar. Goede service

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk eten. Het stond op tijd klaar om afgehaald te worden. Fijn dat je daar op rekenen kunt. Goed als alternatief voor het komen eten in het restaurant.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het deze keer minder De kroekoep was donkerder en droger En weet niet of jullie iets veranderd hebben met de ingrediënten van de pinda saus maar wij vonden het niet lekker.. Hadden gewoon kipsate Voor het eerst een aantekwning

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice en het eten is van topkwaliteit, normaal eten wij in het restaurant maar nu halen wij af, hier kan geen ander tegenop!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb zelden zo'n goede overzichtelijke en gebruikersvriendelijkewebsite gezien. De prijzen van het eten zijn goed en het eten zelf is voortreffelijk. De afhaaltijd was ook goed en de service is geweldig

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wil wéér mijn complimenten geven zowel als voor de top services en natuurlijk hebben fantastisch gegeten! Bedankt voor de goede services en tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima verzorgt kreeg fles wijn en bestelling werd netje buiten afgelverd

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan we hier eten en is het heerlijk, nu afgehaald en dat is net zo lekker als daar eten. Top gedaan

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging heel makkelijk op de site. Het eten was weer perfect!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede service en goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vers & lekker!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bestellen via de site is gemakkelijk en snel. Erg tevreden.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele fijne veilige ontvangst en daarna heerlijk gegeten. Bedankt en tot ziens.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling prima via website ingevoerd, netjes op tijd klaar, echter iets anders qua hoeveelheid. Normaal kreeg je meer saus, zat nu in het doosje wat de hoeveelheid verminderde. Koe loe juk iets te doorgebakken, jammer, de rest was zoals gewend heerlijk.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en wat betreft de maatregelen die ze nemen is dat meer dan goed voor hun medewerkers en hun klanten. Top geregeld met het online bestellen. Ik kon het binnen een minuut mee nemen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel handig om je bestelling thuis te doen. Af te rekenen en het eten af te halen. Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes op het afgesproken tijdstip klaar.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip. Eten was goed op temperatuur en de porties waren ruim voldoende. Personeel is zoals altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk via internet zo ook het betalen en toen we aan kwamen stond het klaar. Zo snel was het nog nooit. Alles smaakte ook beter dan wanneer we anders afhaalde.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik, heb heerlijk gegeten, het was goed op themperatuur en het was bijzonder smakelijk. Hartelijk dank.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker. Alles stond klaar helemaal goed

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van de Chinese Muur heeft mij nog nooit teleurgesteld. Daarnaast werken in dit restaurant buitengewoon beleefde mensen. Deze twee factoren maken dat ik het telkenmale de moeite waard vind om vanuit Leidschendam de reis voor het afhaaleten te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vriendelijk personeel, Sate had pittiger gemogen maar de sambal bracht uitkomst :)

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar, heel correcte manier van afleveren en uiteraard was het weer heerlijk

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen deze keer. Netjes verpakt en keurig op tijd. Ik kijk ernaar uit dat deze prachtige zaak weer open mag gaan.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en snelle service,

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en uitstekend geregeld. En natuurlijk heerlijk eten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich werkt dit goed, maar heb wel de indruk dat de gerechten niet zo warm waren als anders. Daarnaast kan je beter telefonisch bestellen en achteraf pinnen; dat scheelt weer € 0,25.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en vervolgens ophalen ging heel makkelijk en vlot. Vriendelijke ontvangst bij ophalen en de kwaliteit van het eten was als vanouds zeer goed!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging goed. Toen ik aankwam stond het eten al klaar. Het was nog warm en hebben heerlijk gegeten!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Helaas storing in het online-bestellen. Adequaat opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goede kwaliteit en alles lekker warm goed verpakt meegekregen. We hebben heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedereen heeft een mondkapje binnen, je bevestigd je maaltijd binnen en dan wacht je buiten en het word netjes en op afstand gebracht in een papieren tasje. Ik ben heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling op de website verliep vlekkeloos. Goede service en heerlijk eten. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar had nasi en bami zonder prei besteld en jawel hoor gewoon weer prei er in beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en precies op de afgesproken tijd kunnen afhalen. Jammer dat er voor een papieren zak 10 eurocent is gerekend (hoort alleen betaald te worden voor plastic) en voor een IDEAL betaling 0,25 eurocent. Voelt niet fijn.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker, kwaliteit uitstekend zoals altijd in het restaurant. De verpakking in de to-go bakjes zou prima zijn als er minder saus bij zit. Dit knoeit gauw (anders de saus er apart bij) en eenpersoonsmaaltijden liever in aparte pakketjes en geen papier om het geheel. (Wegens het virus). Mag wel in één plastic tasje. mvg

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! De porties waren heel ruim en de ingrediënten vers en heerlijk van smaak! Echt een aanrader, wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen hier al jaren. prima kwaliteit.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel goed verpakt en warm

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Op tijd geleverd. Royale portie

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn online besteld en stond netjes klaar. Rijsttafel 2 personen. Erg veel maar heerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld bestelling keurig klaar en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Ook afhalen is heerlijk. Normaal altijd daar eten...is gezellig en lekker. Nu afhalen ook goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en zoals altijd prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld zo, gelijk afhalen zonder te wachten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Je kan zelf de tijd voor afhalen kiezen. Bij het afhalen wordt er goed gecontroleerd of je de juiste bestelling krijgt en er wordt heel goed rekening gehouden met de regels voor COVID19. Geweldig!